رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

بهمن‌ماه ۱۴۰۰؛ بهره برداری از زیرگذر آزادی به جانباز مشهد

  • کد خبر: ۹۳۵۷۱
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳
بهمن‌ماه ۱۴۰۰؛ بهره برداری از زیرگذر آزادی به جانباز مشهد
بنا به گفته مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد، زیرگذر غیرهم‌سطح آزادی به جانباز بهمن ماه در اختیار مردم مشهد قرار خواهد گرفت.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ شانزدهم فروردین امسال بود که کلنگ ساخت دوربرگردان غیرهم‌سطح آزادی به جانباز با هدف گذاری ۱۰ ماه برای ساخت این زیرگذر به زمین خورد. ساخت این دوربرگردان غیرهم‌سطح، علاوه بر آسان سازی رفت وآمد خودرو‌هایی که از بولوار آزادی قصد عزیمت به بولوار جانباز را دارند، باعث کاهش تصادفات می‌شود.

دوربرگردان هم‌سطح بولوار آزادی اختلالات ترافیکی زیادی ایجاد کرده و خطرآفرین شده بود. ۱۰ ماه است که این دوربرگردان هم‌سطح بسته شده است و بنا به گفته مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد، زیرگذر غیرهم‌سطح آزادی به جانباز بهمن ماه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت تا برای همیشه این مشکل چندین ساله ترافیکی شهر مشهد با پایانی خوش حل شود.

امیرسیاوش حجازی با بیان اینکه ساخت دوربرگردان آزادی به جانباز از مطالبات مردمی و همچنین جزو ضروریات ترافیکی شهر بود، اظهار کرد: باتوجه به اینکه دوربرگردان هم‌سطح بولوار آزادی سبب بروز تصادفات و کاهش ایمنی این مسیر می‌شد و از طرفی هم ترافیک شدیدی به ویژه در ساعات اوج شلوغی (چه از سمت میدان استقلال به سمت میدان قائم (عج) و چه برعکس) به وجود می‌آورد، ساخت دوربرگردانی غیرهم‌سطح در این مسیر احساس می‌شد.

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد افزود: ساخت این تقاطع جزو درخواست‌های مردمی به شمار می‌رفت. از این رو عملیات ساخت این زیرگذر غیرهم‌سطح در دستورکار مدیریت شهری مشهد قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در عملیات ساخت این زیرگذر معارضاتی وجود داشت، افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی برای ساخت این تقاطع، وجود معارضات بود که خوشبختانه این معارضات با همراهی دستگاه‌های مختلف برطرف شد و البته در ۲ مقطع برای عملیات ساخت زیرگذر، بخشی از بولوار آزادی مسدود شد که خوشبختانه مردم به خوبی همراهی کردند.

حجازی ادامه داد: عملیات اجرایی زیرگذر دوربرگردان آزادی به جانباز با هزینه‌ای بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال درحال انجام است و همان طور که وعده داده شده بود، این پروژه تا بهمن امسال در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

وی درباره آخرین وضعیت پیشرفت پروژه نیز گفت: پروژه زیرگذر دوربرگردان آزادی به جانباز ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم با ساخت این زیرگذر دوربرگردان شاهد کاهش تصادفات و نیز ایمنی رفت وآمد خودرو‌ها و کم شدن ترافیک باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->